Programma 2019

Wat is er te doen op de Goffert?

Op zaterdag 27 april is het Koningsdag en ook in Nijmegen wordt deze dag gevierd. Zoals elk jaar is er op de Goffertweide tussen 10:00 en 16:00 uur van alles te doen:

• Ga de uitdaging aan op de 24 meter lange stormbaan van het Springparadijs
  • Klim omhoog op de klimwand en bekijk het terrein van grote hoogte
  • Geniet met de aller jongsten van de poppenkast en draaimolen
  • Kom lekker snacken en haal een ijsje, popcorn of een suikerspin
  • En kijk naar de demonstraties van Turnvereniging de Hazenkamp

Houd je van muziek maken en wil je instrumenten uitproberen? Kom dan naar het muziekplein bij:

Opening
Om 10:00 uur vindt de officiƫle opening van de activiteiten plaats door burgemeester Bruls. Hij wordt feestelijk onthaald door jeugdfanfare de Stefaantjes. Zij verzorgen aansluitend een optreden op het podium. Er zijn daarna nog meer optredens, van onder andere een kindercircus en enkele bandjes en tussendoor is er muziek voor kinderen van alle leeftijden.

Organisatie
De Oranjestichting Nijmegen organiseert de activiteiten samen met onder andere Scoutingvereniging Karel de Stoute, jeugdfanfare de Stefaantjes, Slagwergroep Neerbosch-Oost en het Keizerstadsjeugdorkest.